Fotograaf Oss en omgeving. Michiel Maessen Fotografie staat voor je klaar.
Zit je bedrijf in Oss of in Ossendrecht? Ik ga heel Nederland door voor het perfecte plaatje.
Fotograaf regio Oss, Megen, Macharen, Uden, Nijmegen, Arnhem, Eindhoven, Breda, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam.
Samen mooie dingen maken is te gek, jij hebt een visie, ik vertaal die in foto en/of video.
Alles voor de foto (of video). Wat jij voor ogen hebt zet ik om in pixels. Michiel Maessen Fotografie staat met zijn hele team voor je klaar.
We gaan vakkundig en zorgvuldig te werk en zorgen altijd voor een top resultaat.

Hierbij een greep uit de bedrijven waarmee ik samen heb mogen werken.

Ms Mode

MS Mode is dé winkel voor betaalbare en moderne damesmode in grotere maten. Bij deze modewinkel vind je namelijk vrouwelijke kleding en accessoires in maat 40 t/m 54. De mode shop je eenvoudig online of in één van de MS Mode winkels die door heel Nederland te vinden zijn.

www.msmode.com

Maicos Automotive

We kunnen dit niet vaak genoeg zeggen: WhatsApp is een uitkomst. Een simpele, maar o-zo effectieve manier om met onze klanten te communiceren. We delen foto’s, video’s als het de zaak verduidelijkt en we geven uitleg. Zodat het probleem en de kosten snel inzichtelijk voor je zijn.

Voordat je telefoon begint te pingen, checken we werkelijk alles. Want we willen met een volledig advies komen en je niet steeds ‘lastig te hoeven vallen’.

www.maicos.nl

Muifel Brouwerij

 

Een Muifel? Wat is een Muifel? Is het een ding, een voorwerp? Nee, dat is het niet. De naam van onze brouwerij is ontstaan tijdens een het proeven van een van de eerste hobby brouwsels. Dat deed Martin thuis, in het Brabantse Megen, een dorpje ten noorden van Oss. Ambitieus als hij is begon hij daar met het ontwikkelen van een eigen Duvel. Deze kloon moest natuurlijk een naam hebben, en tijdens een van de proefavonden stond er iemand op en stelde de vraag: “Witte gij wat unne Megense Duvel is?” Toen er geen antwoord volgde riep hij: “Nou… Da is unne MUIFEL!”

Zo is de naam van de Muifelbrouwerij ontstaan.

www.muifelbrouwerij.nl

Moodies Undies

We omarmen vrijheid. We vinden dat menstruatie en urine verlies als onderdeel van het leven er moet mogen zijn met alle oncomfortabele emoties en gevoelens die daarmee gepaard gaan, en dat dit ons niet mag beperken in onze vrijheid. Niet doorlekken dus, maar doen waar je zin in hebt. Zorg goed voor jezelf.

Onze producten leveren daarom vrouwelijke waardigheid en stijl vanuit vrouwelijke energie voor de dagen dat je menstrueert, urine verliest of dat je meer zekerheid wil.

www.moodiesundies.com

B&B Designs

B&B Designs verzorgt interieur bekleding projecten. Dit doen we met oog voor detail en perfectie. Van autobekleding, motorzadels en cabrio kappen tot speedboaten, yachten en zelfs meubelbekleding zorgen wij ervoor dat alles esthetisch verantwoord is en er tip top uitziet.

www.benbdesigns.nl

TIZ Design

Een design wastafel en lavabo’s van TIZ design is een door en door Nederlands product van de hoogste kwaliteit. Kiest u voor TIZ design, dan kiest u voor een bijzondere wastafel met een uniek design. Wij hebben meerdere modellen ontworpen. De materialen die worden gebruikt in onze wastafels zijn erg duurzaam. Dit zorgt ervoor dat ze ook op lange termijn prachtig blijven.

www.tizdesign.nl

HipHop in je Smoel

 

Hiphop In Je Smoel (HIJS) is in 1999 opgericht door een groep enthousiaste hiphopliefhebbers met als doel verslag te doen van de nationale en internationale hiphopscene. Sindsdien heeft HIJS zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste spelers binnen de Nederlandse hiphop met als basis de website www.hiphopinjesmoel.com. Alle activiteiten van HIJS dienen één doel:

Het stimuleren van de (inter)nationale hiphopcultuur in al haar uitingsvormen.

www.hiphopinjesmoel.com

Ons Oss

Wij zijn ‘Ons Oss’, een groep enthousiaste Ossenaren die jou graag willen laten zien dat werken en wonen in de gemeente Oss zo gek nog niet is. Sterker nog, werken en wonen in onze gemeente levert de mooiste verhalen op. En juist naar die verhalen gaan wij op zoek. Door werkend en wonend Oss een gezicht te geven, vinden we uit waarom mensen juist hier hun draai hebben gevonden. Zo laten we zien dat de Gemeente Oss in alle opzichten een gemeente van veelzijdigheid en diversiteit is.

www.onsoss.nl

Que Fem

 

Que Fem is inmiddels uitgegroeid tot een jong merk op het gebied van speelgoed, accessoires & stationary voor de hipste kids (kamer). Altijd opzoek naar wereldwijde jonge, vernieuwende concepten en merken die in de webshop passen zodat ik jou kan blijven verrassen.”

 

www.quefem.nl

Lande

Met ons designmeubilair creëer je overal een fijne omgeving. Waar mensen elkaar opzoeken voor inspiratie, waar de creativiteit moeiteloos opborrelt, de mouwen worden opgestroopt en ruimte is om tot rust te komen. Waar iedereen als vanzelf het beste uit zichzelf haalt. Omdat de omgeving klópt, prettig en vertrouwd voelt en perfect past bij de sfeer en stijl van de organisatie.

www.lande.eu